Sexarbejde

Jeg var 41 da det hele startede. Jeg havde en fantasi om at prøve luderlegen af – sådan rigtig. Alle fordommene om erhvervet var i fin behold og det var det jeg gerne ville dykke ned i. Bare kort. Opleve fornedrelsen, at stå tilrådighed, blive betalt for veludført arbejde. Rå sex uden for meget føleri. Sådan måtte det være, mente jeg. Når der er penge involveret kan der ikke være plads til varme fornemmelser. Troede jeg.

Jeg kikkede på de bagerste sider i Ekstrabladet, men kunne ikke tyde skriften. Hvem henvender man sig til, hvor går man hen, hvordan kommer man i gang. Så kiggede jeg på nettet og opdagede at en luder er 21 år og har meget store bryster. Jeg lagde fantasien lidt væk. Det er ikke alle fantasier der kan eller skal udleves og dette var åbenbart en af dem.

I smug kiggede jeg stadigvæk og pludselig en dag stødte jeg på en webside, der reklamerede med voksne, danske kvinder. Ingen billeder udover et billede af huset og faciliteterne, ellers kun beskrivelse af de her voksne danske kvinder man kunne møde på stedet.

Og en mailadresse.

Jeg skrev, at jeg var både voksen, dansk og kvinde og gerne ville arbejde fra stedet og  få timer efter fik jeg svar, at jeg var velkommen til at komme ned og få en snak. Den efterfølgende aften mødte jeg op, talte med bordelmutter, fik en nøgle i hånden og en aftale om at være på stedet ½ dag om ugen. Jeg skulle starte allerede næste dag.

Jeg var der alene, satte kaffen, som skulle ind i venteværelset, over og gav mig til at vente. Bordelmutter havde indtalt en reklamebesked på telefonsvareren og der var sikkert smurt tykt på som man har for vane i denne branche – jeg var garanteret både et sexet nips og en uskyldig debutant i branchen – men det vidste jeg ikke noget om på det tidspunkt.

Dørklokken ringede og gav besked om at den første kunde var gået i fælden.  Jeg blev lidt febrilsk for der var meget jeg ikke vidste. Hvad siger man f.eks når man åbner døren ud til venteværelset?

Jeg tror jeg sagde “Hvad skulle der være?” og gæsten spurgte efter mit menukort. Heldigvis lå de andre damers menukort på bordellet og jeg stak ham bare et af dem.  Han bad om fransk og dansk og jeg svarede at det var ok, hvis han først ville fortælle mig hvad “fransk” og “dansk” betød.

Ja, så sød var jeg og det gjorde også min kunde ret sød. Jeg opdagede at det var ligeså nemt at gå i seng med en tilfældig kunde, som det var at gå i seng med en tilfældig mand der ikke var kunde.

Og så var jeg i gang.

Jeg opdagede også hurtigt, at det ikke var her min fantasi om fornedrelse og stå’en til rådighed skulle udleves. Her blev jeg behandlet med respekt og forsigtighed. Da jeg havde fået styr på terminologien var det mig der styrede showet, det var mig der satte prisen, bestemte ydelserne og fastlagde grænserne. Det var mig der var hjemmevant, domænet var mit og det var mig der ret hurtigt havde prøvet det hele før. Kunden var ham der havde et behov, et ønske, nogle gange ønsker som kun jeg kunne opfylde, hvis jeg ville. Det var ham der skulle betale ved kasse et, det var ham der var blottet og det var ham der var hunderæd for enten at blive opfattet som det fordommene sagde om ham eller at begå et overgreb mod mig, som de samme dumme fordomme havde udpeget til det evige offer.

Jeg mødte mennesker, jeg ellers aldrig ville have mødt. Der opstod forbindelser og oplevelser,  som ikke kunne have fundet sted i andre steder.

Oven i det hele, stod jeg også pludselig med en bunke penge, jeg ellers ikke ville have haft.

Dem havde jeg ikke regnet med, men dem var jeg glad for.

Jeg fortsatte med det der bare skulle have været en kortvarig fantasiudlevelse. Jeg lavede en hjemmeside, fik faste kunder og fik tilbud fra andre bordeller om at starte der. Jeg blev momsregistreret og det blev min forretning.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: